FOREDRAGSAFTEN

Vi afholder i 2018 foredrags aftener i selskab med en unikfortæller – disse foredragsaftener er kommet op at står på baggrund af ønsker fra vores dejlige gæster.

Vi tænker at der skal være mulighed for at få en gang aftens mad til en fornuftig pris også ind til foredrag i salen.

Entre 50 kr. / Gratis for spisende gæster ved bordbestilling

 

lene_ewers

 

20. juni 2018

Spisning i restauranten fra kl. 17.00

Vi servere naturligvis chili con care med chokolade  – hertil løse ris og frisk sommersalat á 125 kr.

Kl. 19.00 foredrags aften med smags prøver

En verden med chokolade med Lene Evers

Mød Møns Chokolatier Lene Evers / Lene Evers Chokolade

 

Ord som passion, håndværk, kvalitet, hjemmelavet og brug af årstiderne bliver desværre ofte brugt i flæng i omtalen af fødevarer. I Lene Evers chokoladeforretning i Stege giver alle disse ord mening, og ordet passion skal læses med stort P, for den gennemsyrer alt, så det bliver en særlig oplevelse at være kunde. Når man spørger Lene Evers, hvad der får hende til at knokle så kompromisløst og tage risikoen på at opbygge en kvalitetsforretning i en provinsby i disse tider, så er svaret det ganske enkle og beskedne. “Jeg kunne ikke lade være.”

For Lene Evers er chokoladeinteressen ikke ny, og hendes erfaring med håndværket er stor. Udover alle de klassiske typer chokolader med forskelligt fyld er Lene i særdeleshed utrolig dygtig til at bruge årstidens frugter mv., og der er så meget hands on, at hun foreløbig kun selv vil sælge sine produkter for på denne måde at sikre, at friskheden altid er i top. Et eksempel herpå var en større bestilling til Lolland. Leverancen kunne ikke afhentes ugen før, men der blev i stedet leveret på dagen for serveringen.

Lene Evers modtog i 2015 Det Danske Gastronomiske Akademi diplom for chokolade fremstilling.

Chokolatier Lene Evers
Lene Evers Chokolade
Storegade 39, Baghuset
4780 Stege
Tlf. 29 71 15 19
leneevers@gmail.com
www.lene-evers-chokolade.dk

 

 

 

 20. september 2018

– Foredrags aften Film instruktør Rumle Hammerich

Siden sit store gennembrud med ‘Otto er et næsehorn’ (1983) har Rumle skrevet og instrueret en lang række film og tv-serier i både Danmark og Sverige. Han er særligt kendt for ‘Klatretyven’ (1991), “Kan du vissla Johanna?” (1994), ‘Taxa’ (1997), ‘Rejseholdet’ (2000) og ‘Unge Andersen’ (2005).

Rumle har modtaget en lang række af hædersbevisninger og priser for såvel sine spillefilm som sine tv-serier. I 2005 modtog han priser for Bedste Instruktør ved Shanghai og Warsaw festivalerne for ‘Unge Andersen’, som desuden i tv-versionen indbragte ham en Emmy.

 

timthumb

 

29. november 2018

Foredrags aften