Gourmet aften

Hvert kvartal har vi gourmet aften

Vi prøver at ramme den første fredag og lørdag i slutningen af kvartalet

Her på siden kan du følge med i hvilke dage vi har gourmet aften.

 

Vi serverer en min 5 retters menu med sæsonens råvarer, der er brugt masser af fantasi og kreativitet i køkkenet og det hele er krydret med masser af kærlighed og faglighed.

Prisen for menuen er afhængig af menu sammensætningen, vi prøver dog at holde prisen på ca. 300 kr. pr. pers.

 

Vi har disse aftener en særlig vin-menu, hvor vi serverer et glas af den udvalgte vin.

Prisen for vin menuen er afhængig af vin sammensætningen, vi prøver dog at holde prisen på ca. 200 kr. pr. pers.

Vi kan og vil ikke afsløre menuer for de enkelte aftener, idet vi ønsker top friske råvarer, dog bliver menuerne bliver offentliggjort både her og i pressen samt sociale medier i ugen før arrangementet

Planlagte datoer for gourmet aftener er:

7. og 8. september 2018

 

23. og 24. november 2018 – Vildt aften

 

Hvis du vil se hvad vi udsatte vores gæster for sidst vi havde  gourmet aften så kik her:

2. juni 2018

Menu:

Fjord rejer på feltsalat med kold persille creme i croutonsvøb

Friske hvide og grønne asparges med parmesan og tørrede parmaskinke

Helstegt sommerbuk med a la frikassé med friske grøntsager og nye kartofler

Rygeost med rå syltet rabarber og hjemmelavet kiks

Jordbær med fløde a la koldskål med mini kammerjunker, vanilje is og marenges kys

Pris pr. pers. 295 kr. pr. pers.

Husk vores vin menu til 195 kr. pr. pers.

Foto: Richard Clark

 

Lars Kleist Chef Fanefjord Skovpavillion

Lars Kleist Chef Fanefjord SkovpavillionLars Kleist Chef Fanefjord Skovpavillion

2. og 3. marts 2018

Menu denne aften:

Torsk med frisk stenbiderrogn, ramsløg mayonnaise, kørvel, saltet æblechips

Jordskokkesuppe med friske skaldyr

Stegt unghanebryst med chips af skind –på underlag af perlebyg risotto hertil lun rabarber salsa med chilli,

Kalvemedaljon på smørsauteret spæd spinat, blooming onion, og nye gulerødder med top samt små nye kartofler med smør og persille – cremesauce

Mælkechokoladebåd med et væld af smags oplevelser, pistage fromage, blød nogugatcreme, passionsfrugt og spundet sukkerslør

 

20180302-img_1939 20180302-img_1950 20180302-img_1956 20180302-img_1961 dessert

 

 

Vildt menu

17. og 18. november

 

Anderlever moussé

svampe chutney,

bacon af røget dyrekølle, cognacgelé

og rugbrødscrouton

 

Langtidsbagt fasanbryst i asparges med

friske asparges, rosenkålsblade og

persille

 

Grå andebryst med blåbærsky,

stegt pastinak og grønkålschips

 

Rådyrefilet med stegte små pære,

stegte svampe, blå kartofler,

vildtsky med blåskimmelost samt

friske ribs

 

Glas med 3 slags chokolademoussé

hvid, mælk og mørk

forskellige bær samt marenges

20171117-img_3997

20171117-img_4008

20171117-img_4010

20171117-img_4014

20171117-img_4027

20171114-img_3983

Pris pr. pers. 295 kr.

Vin menu 195 kr. pr. pers.