Kokkeskole

Kokkeskolen er et tilbud for en mindre forsamling (min 12) af mennesker som ønsker at lære nye gastronomiske tricks, lære at samarbejde om madlavning og få masser af brugbare idéer og inspiration med hjem.

Tanken er at forsamlingen inddeles i hold, og hver hold arbejder med deres ret, det hele ender op i en tre retters menu som serveres med drikkevarer i restauranten.

Vi sørger for opskrifter, anretnings tegninger, undervisning, indkøb, opvask og coaching / undervisning undervejs.

Et program til en aften i kokkeskolen kunne se således ud:

appetizer:

Hvide chokolade oblat med ægte kaviar og frisk østers med limeskum

øster med hvid chokoladeoblat

forret:

Røget torske carpaccio med smørstuvede aspargessymfoni serveret med Butterdejs fleron med persillepesto

røget torsk

stegeret:

Crouton indbagt lammefilet med ægtesauce fra sifonsprøjte

Serveret med dampet – babygulerødder, broccoli, blomkål, spring løg og pommes fondant

lammefilet

dessert:

Jordbær i rød symfoni

m/ jordbær skum i sifon – glaseret rosenblade – jordbær creme fraiche æg – jordbær kaviar – jordbær coulis og friske jordbær.

jordbær i rødsymfoni

 

Arrangementet afsluttes i restauranten hvor menuen med vine indtages af alle deltagere.

 

Priser på et kokkeskole arrangement variere med menu og vin sammensætning.

Ring og lad os få en snak om dit kokkeskole arrangement.