Fanefjord Skovpavillon og Møn Dans havde et lavet et arrangement i skoven som kom til at hedde vild med dans i skoven.

Det var en kæmpe succes og alle nød den dejlige mad og det skønne danse arrangement.

Pressen skrev:

Det var helt Vildt med dans i Skoven.

Værtsparret i Fanefjord Skovpavillon Gitte og Lars Kleist havde i samarbejde med Møns Dans fået et storslået arrangement stablet på benene lørdag d. 26. september. Hele idéen bag dette arrangement var at man hver fredag kan se vild med dans i TV2, så hvorfor ikke selv prøve.

Lars Kleist havde med vanlig stil lavet en skøn menu som var passende til den efterfølgende danseaktivitet. De mange gæster blev bud på torsketerrin på ærter purre med krebs, kalvesnitzler med skovsvampesauce og friske grøntsager og menuen blev sluttet af med en skøn hvid og mørk chokolade mousse med friske bær alt anrettet sirligt og med stor kærlighed.

Gitte havde pyntet den gamle skovpavillon op til dans, særligt har hun renoveret pejsestuen, så den nu fremstår som det man forstår ved rigtig hyggelig ude i skoven.

Efter middagen var dansegulvet frit i den store sal, disko kuglen kastede sit lys over de mange gæster som gik i gang med opvarmningen under kyndig ledelse af Jørgen Winter fra Møn Dans, når alle var godt varme, så blev der givet lektioner i trin til chac chac cha og vals m.f. De øvede får det til at se legende let ud, men i virkeligheden er det svært at holde styr på både hoved, holdning og ben på samme tid. Jørgen Winter er en dygtig lærermester, så rigtig mange kom til at se fantastiske ud henover aften.

Arrangementet var også en mulighed for at Møn Dans kunne erhverve sig nogle flere medlemmer, der var nemlig mulighed for erhverve sig gratis prøve timer i deres nye flotte lokaler.

Som ved en rigtig danse turnering, blev der til sidst dansede konkurrence, hvor strenge men retfærdige dommer prikkede folk ud, så der til sidst kun var tre par tilbage.

Efter medalje overrækkelse af de tre bedste par fik alle en oplevelse ud i dansen. Flere par fra Møn Dans havde taget det helt store puds på, så ind kom damerne i smukke lange kjoler og herrerne i kjole dress de gav et flot opvisning. Det var en vild oplevelse med dans i Fanefjord Skovpavillon og Gitte og Lars Kleist lover at det bliver ikke sidste gang de laver et sådan arrangement, vi har desværre måtte skuffe nogle få stykker som var for sent ude med at bestille bord og melde alt udsolgt, så det er klart at en succes som denne, må og skal vi gentage til næste år sige de to værter i skoven.

 

Vild med dans 1 vild med dans 2 IMG_7512    17 mm 1-60 sec at f - 2,8 ISO 400 Canon EOS 7D IMG_7516    17 mm 1-60 sec at f - 2,8 ISO 400 Canon EOS 7D