Forårsbuffet:

Flettet torsk og laks serveret koldt på fade, serveret med røget lakseroser, ½ æg med lakserogn, aspargessalat med friske hvide og grønne asparges med rejer og gomatang hertil kolde dijoncreme og hjemmebagt grovbrød til hele menuen

Helstegt kalvefilet – Kylllingeroulade med hønsesouffléfars med forskellige peberfrugter og drys af kyllingskindchips

Grønkålssalat med spæd rødgrønkål og grønkål med granatæblekerner og fint snittet æbler.

Spinat salat med perlebyg og små buketter broccoliog høvlet parmasan hertil ærteolie

Hjertesalat med rødskovsyre, mangostrimler og langtidsbagte dadeltomater – kold tomatsalsa

Tærte med kartofler, bacon og løg

Osteanretning med forskellige oste b.la. Primadonna, gammel ost, god blåskimmelost samt tilbehør

Dessert/kaffe som buffet:

Tricolore chokoladekage med hvid og mørk chokolade samt nougat

med friske bær

pr. pers. 230 kr.

 

Sommer buffet:

Pandekageroulade med varmrøget laksemousse på salat

Helstegt kalveculotte

Kyllingebryst stegt med parmaskinke

Forskellige stegte rodgrøntsager med sesamfrø

Små nye kartofler vendt i smør med persille

Sommer spidskål / babyspinat salat med ristet bacon, bananchip og senneps dressing

Fransk brie med syltet skovbær, druer og mønske grovkiks

Jordbærtærte med kransekagekant hertil creme fraiche rørt med vanilje

Kæmpebrød og smør

pr. pers. 220 kr.

 

Efterårs buffet:

Kold torsk med dijoncreme. 

½ tomater med peberrodssalat og rødbede salat ristet bacon og hakket kogte æg

Kalvetyksteg på stege rodfrugter


Blomkål salat med nøddedressing


Savoy kål salat med appelsin


Svampe tærte

Belladonna ost med porceret pære

Æble pie med creme fraiche

Forskelligt brød og smør

pr. pers. 220 kr.

 

 

Vi laver gerne denne buffet menu både i huset og ud af huset ved forud bestilling min. 12 pers.

Menuen er særledes velegnet til ude af huset