Fanefjord Skovpavillon

Fanefjord Skovpavillon
"gastronomisk hygge langt ude i skoven"

  • Historie
    HistorieKundernes historieSe huset indenfraKort over Fanefjord Skov
  • Menu mv.
    Søndags frokostBrunch i skovenGourmet aftenHøjtids frokost – Jul / Påske / PinseBus selskab / skovturSmørrebrødForedrags aftenKunst i husetCamønoOvernatningGavekortKogebøger
  • Om os
    Om osSpørgsmål, svar og det med småt
  • Take Away Menu
    Take Away MenuAfhentning af TAKE AWAY menu
  • Selskab
    SelskabBus selskab / skovturBuffet menuMenu / drikke kortBrunch i skovenBegravelses kaffeSmørrebrødMad ud af huset
  • Historie
    HistorieKundernes historieSe huset indenfraKort over Fanefjord Skov
  • Menu mv.
    Søndags frokostBrunch i skovenGourmet aftenHøjtids frokost – Jul / Påske / PinseBus selskab / skovturSmørrebrødForedrags aftenKunst i husetCamønoOvernatningGavekortKogebøger
  • Om os
    Om osSpørgsmål, svar og det med småt
  • Take Away Menu
    Take Away MenuAfhentning af TAKE AWAY menu
  • Selskab
    SelskabBus selskab / skovturBuffet menuMenu / drikke kortBrunch i skovenBegravelses kaffeSmørrebrødMad ud af huset

Gourmet aften

Hvert kvartal har vi gourmet aften

Vi prøver at ramme den første fredag og lørdag i slutningen af kvartal

Her på siden kan du følge med i hvilke dage vi har gourmet aften.

 

Vi serverer en min 5 retters menu med sæsonens råvarer, der er brugt masser af fantasi og kreativitet i køkkenet, og det hele er krydret med masser af kærlighed og faglighed.

Prisen for menuen er afhængig af menu sammensætningen, vi prøver dog at holde prisen på ca. 360 kr. pr. pers.

 

Vi har disse aftener en særlig vin-menu, hvor vi serverer et glas af den udvalgte vin.

Prisen for vin menuen er afhængig af vin sammensætningen, vi prøver dog at holde prisen på ca. 220 kr. pr. pers.

Vi kan og vil ikke afsløre menuer for de enkelte aftener, idet vi ønsker top friske råvarer, dog bliver menuerne bliver offentliggjort både her og i pressen samt sociale medier i ugen før arrangementet

Planlagte datoer for gourmet aftener er:

18. & 19. december 2020

Vi laver en gourmet menu over juletraditionelle retter tænkt på en ny og anderledes måde

Menu:

Andeterrin (lavet i en hel and) med pistagenødder og savoykål hertil cumberland sauce

Torske capriccio med senneps dressing og marineret urter i juilenné

Rosastegt andebryst med honningstegte rosenkålsblade, kartoffel terrin og ribs

Svinebryst med sprødsvær /  Svinekæber i julebryg med kartoffelpurré og urter

Ris a la mande is med syltet amarera kirsebær og mandeltuel

Pris pr. pers. 360 kr. pr. pers

 

20. & 21. november 2020

Vi får hjælp af Kenneth Wilhelm fra MasterChef på TV3 (billede fra TV3)

Som vil lave sin egen fasanroulade

 

 

 

Menu:

Jordskokkesuppe med vildt bacon og jordskokker chip samt persilleolie hertil brød croutoner

Rødbedemarineret laks med krydderurter, peberrod, ærteskud og rugbrød chips

Fasanroulade med æbler og serano skinke, frisk grønkål hertil nøddemayo og æbleskum

Rådyrefilet serveret med friske grøntsager, klar vild glace og rødvins pocheret pære

Æblepie med nødder hertil brombær/rabarber is

Pris pr. pers 360 kr.

 

Vin menu

Hvidvin Salvador XII Verdejo,

Spanien

 

Hvidvin Grapes and Stripes

Chardonnay, USA 2017

 

Rødvin Grapes and Stripes Cabernon, 13%, USA Sauvignon

2016

 

Rødvin Fortaleza Del Rey,  Tempranillo 2019, Spanien, 12 %

 

Sherry Elegante Cream, 17%

Portugal

 

Kr. 220,-

 

 

 

27. og 28. marts 2020 (aflyst pga. Coronavirus)

Gourmet aften – vi laver en 5 retters gourmet menu

Rødbedemarineret laks med krydderurter, peberrod, ærteskud og rugbrød chips

Vol au vent med skaldyr og stenbiderogn

Stegt kyllingeroulade med agurk , friske ærter og dijoncreme

Kalvemørbrad medaljon med svampe og klar sky hertil jordskokke chips

Crepes Suzette med hjemmelavet vanilje is
(flamberet løbende i restauranten)

Der er mulighed for tilkøb af særlig vin menu til middagen

 

Herunder er hvad vi tidligere har lavet:

18. og 19. oktober 2019

Gourmet aften

Vi laver en 5 retters gourmet menu hvor vildt og frugt fra Fanfjord frugt spiller hovedrollen i alle retter

Torskefilet i æble beurre blanc serveret med æblekugler og sukker saltet æblechips

Perlehønebryst serveret med stegte æbler og bacon

Kronhjortefilet med vildtsauce serveret med bagte løg og bagt æble

Kvæde tarte tatin serveret med havgus

Æbler i variant – æble is – æbleskum, æbletærte med kransekage, æblesirup

Prisen pr. pers. 298 kr.

 

Vin menu denne aften:

Signore

Puglia

 

Bakersfield

Rosé

USA

 

Butcher´s Cut

Malbec

Argentina

 

Cidre Bouché

Brut

De Normandie

 

Uvello Dolce

Mosto d´uva

Kr. 195,-

28. og 29. juni 2019

Jomfruhummertatar med skovsyre og ærtepurré samt friske ærter

Røget kyllingbryst med aspargessalat

Sommerbuk med stikkelsbær og friske sommer grøntsager samt nye kartofler med persille

Rygeostcheescake med rababer og kompot

Rødgrød med fløde og jordbær is samt friske bær

 

Vin – menu á 195 kr.

Gilardino

Puglia

 

Signore – Rosé

Puglia

 

Gilardino

Terre Sicilliane

 

Cidre Bouché

Brut

De Normandie

 

Uvello Dolce

Mosto d´uva

Kr. 195,-

 

 

22. & 23. marts 2019

Reje bisque med cognac og rejeskum og rejeolie hertil flutes

Torsketartar med rødbedeglaze på kartoffelnet samt peberrodssne

Grøntsags vaffel med friske asparges og sortfodsskinke samt kold hollandaise

Kalve tournedos serveret på frisk spaghetti i tomatsauce med basilikum hertil parmesan chips og sardeller

Citrontærte med kransekagebund serveret med hvid chokolade kugle med citronfromage skum og citron perler

á 295 kr, pr. pers.

 

 

Vin menu á 195 kr.

Estrella de Oro Cava Brut, mousserende vin, Spanien

Hvidvin cosmos white original, , Spanien

Rødvin Down Under Shiraz Cabernet, Australien

Rødvin Bakersfield Lodi Zinfandel, USA
Uvello Dolce Italiensk let mousserende

 

 

 

 

 

 

23. og 24. november 2018 – Vildt aften

Vildt menu:

Vildt consommé med urter og røget æggeblomme – hertil flutes

Vildtterrin med pistacienødder og røget fasanbryst samt svampeskum

Rosa stegt gråandebryst på pastinakpurre serveret med bær og stegte svampe

Rådyrekølle langtidsstegt og glaseret i vildtglace med grøntsager og små stegte kartofler

Trifli med tre slags chokolademoussé – hvid/mørk/mælk anrettet med cognacsyltet blommer og forskellige slagschokoladepynt

Pris pr. pers. 295 kr.

Vin menu denne aften

Infinitus Viura/Chardonnay

Spanien

Signore Puglia

Primitivo

Italien

Sensi

Montepulciano´Dábruzzo

Italien

Gilardino

Puglia

Appassimento

Lillet

Frankrig

Kr. 195,-

 

 

 

 

 

 

Hvis du vil se hvad vi udsatte vores gæster for sidst vi havde  gourmet aften så kik her:

7. og 8. september 2018

Menu for disse 2 aftener:

Jordskokkesuppe med baconcrunch, jordskokkechips og persilleolie

Knurhane i æble beurre blanc serveret med æblekugler og sukker saltet æblechips

Langtidsstegt kalvebryst serveret på smørstegt spidskål med hasselnødder, klar sky, brombær og kartoffelpurré

Gedeost i aske serveret med lun drue sauté og rugbrødsteuil

Ny tænkning af pære Belle Helene

Pære farseret med blød nougat serveret med hvid chokoladecremé og hjemmelavet vanilje is

Pris pr. pers. 295 kr.

 

 

Vin menu

1 glas særligt udvalg vin til hver ret

Infinitus Viura/Chardonnay

Spanien

 

770 Miles Chardonnay

USA

 

Sensi Chianti D.O.C.G.,

Italien

 

Bakersfield Lodi Zinfandel, USA

 

Late Harvest Sauvignon

 

Kr. 195,-

 

 

23. og 24. november 2018 – Vildt aften

 

2. juni 2018

Menu:

Fjord rejer på feltsalat med kold persille creme i croutonsvøb

Friske hvide og grønne asparges med parmesan og tørrede parmaskinke

Helstegt sommerbuk med a la frikassé med friske grøntsager og nye kartofler

Rygeost med rå syltet rabarber og hjemmelavet kiks

Jordbær med fløde a la koldskål med mini kammerjunker, vanilje is og marenges kys

Pris pr. pers. 295 kr. pr. pers.

Husk vores vin menu til 195 kr. pr. pers.

Foto: Richard Clark

 

 

 

2. og 3. marts 2018

Menu denne aften:

Torsk med frisk stenbiderrogn, ramsløg mayonnaise, kørvel, saltet æblechips

Jordskokkesuppe med friske skaldyr

Stegt unghanebryst med chips af skind –på underlag af perlebyg risotto hertil lun rabarber salsa med chilli,

Kalvemedaljon på smørsauteret spæd spinat, blooming onion, og nye gulerødder med top samt små nye kartofler med smør og persille – cremesauce

Mælkechokoladebåd med et væld af smags oplevelser, pistage fromage, blød nogugatcreme, passionsfrugt og spundet sukkerslør

 

20180302-IMG_193920180302-IMG_195020180302-IMG_195620180302-IMG_1961dessert

 

Vildt menu

17. og 18. november

 

Anderlever moussé

svampe chutney,

bacon af røget dyrekølle, cognacgelé

og rugbrødscrouton

 

Langtidsbagt fasanbryst i asparges med

friske asparges, rosenkålsblade og

persille

 

Grå andebryst med blåbærsky,

stegt pastinak og grønkålschips

 

Rådyrfilet med stegte små pærer,

stegte svampe, blå kartofler,

vildtsky med blåskimmelost samt

friske ribs

 

Glas med 3 slags chokolademoussé

hvid, mælk og mørk

forskellige bær samt marenges

20171117-IMG_402720171117-IMG_401420171117-IMG_401020171117-IMG_400820171117-IMG_399720171114-IMG_3983

Pris pr. pers. 295 kr.

Vin menu 195 kr. pr. pers.

Info

Arrangementer

Menukort

Events med mad og drikke

Menu kort Bankospil Foredragsaften Ud af huset Jule marked Event Bus selskab / skovtur Nyhedsbrev Åbningstider

Bordbestilling

Du er velkommen til at kontakte os for at bestille bord. Du kan også sende os en forespørgsel.
Vi vil prøve at komme tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Fanefjord Skovvej 6
DK-4792 Askeby
55 817367
Email: info@fanefjordskovpavillon.dk

  • Arrangementer
  • Nyhedsbrev
  • Åbningstider
  • Kontakt

Copyright © 2021. All Rights Reserved