Fanefjord Skovpavillon

Fanefjord Skovpavillon
"gastronomisk hygge langt ude i skoven"

  • Historie
    HistorieKundernes historieSe huset indenfraKort over Fanefjord Skov
  • Isbod / Hansens is
  • Menu mv.
    Søndags frokostSommer ude køkken 2023Brunch i skovenGourmet aftenHøjtids frokost – Jul / Påske / PinseBus selskab / skovturSmørrebrødForedrags aftenVild madKunst i husetCamønoOvernatningGavekortKogebøger
  • Om os
    Om osSpørgsmål, svar og det med småt
  • Selskab
    Buffet menuSelskabBus selskab / skovturMenu / drikke kortBrunch i skovenBegravelses kaffeSmørrebrødMad ud af huset
  • Historie
    HistorieKundernes historieSe huset indenfraKort over Fanefjord Skov
  • Isbod / Hansens is
  • Menu mv.
    Søndags frokostSommer ude køkken 2023Brunch i skovenGourmet aftenHøjtids frokost – Jul / Påske / PinseBus selskab / skovturSmørrebrødForedrags aftenVild madKunst i husetCamønoOvernatningGavekortKogebøger
  • Om os
    Om osSpørgsmål, svar og det med småt
  • Selskab
    Buffet menuSelskabBus selskab / skovturMenu / drikke kortBrunch i skovenBegravelses kaffeSmørrebrødMad ud af huset

Gourmet aften

Vi serverer en min 5 retters menu med sæsonens råvarer, der er brugt masser af fantasi og kreativitet i køkkenet, og det hele er krydret med masser af kærlighed og faglighed.

Prisen for menuen er afhængig af menu sammensætningen, vi prøver dog at holde prisen på ca. 410 kr. pr. pers.

Vi har disse aftener en særlig vin-menu, hvor vi serverer et glas af den udvalgte vin.

Prisen for vin menuen er afhængig af vin sammensætningen, vi prøver dog at holde prisen på ca. 230 kr. pr. pers.

Vi kan og vil ikke afsløre menuer for de enkelte aftener, idet vi ønsker top friske råvarer, dog bliver menuerne bliver offentliggjort både her og i pressen samt sociale medier i ugen før arrangementet

Planlagte datoer for gourmet aftener er:

Hvert kvartal har vi gourmet aften

Vi prøver at ramme den første fredag og lørdag i slutningen af kvartal

Her på siden kan du følge med i hvilke dage vi har gourmet aften.

12. & 13. maj 2023

9. & 10. juni 2023

29. & 30. september 2023

9. og 10 december 2023

Vi har ikke digtet menu endnu – men senest en uge før er vi klar med både menu og vin menu her på siden

 

https://fanefjordskovpavillon.dk/wp-content/uploads/2023/02/gourmetaften-2023.mp4

 

Vi holder gourmet aften i fremtiden:

9. december og 10. december 2022 (jule menu)

Velkomst drink : Carl Locher Jule Punch

Lun torskefilet på stegt spidskål med æble beaurre blance
og æblekugler

Jordskokke creme suppe med friteret kartofler
hertil brød

Iberico gris med svampe og appelsin hertil portvinssky

Anderoulade med grøntsager, calvados sauce og flæskesvær af andeskind

Jule kugle i hvidchokolade heri ris al mande is og lun kirsebær sauce

Pris pr. pers 425 kr.

Denne aften har vi som altid en vin menu ét glas vin til hver ret til 230 kr.

 

Vin menu

Errazauriz

Sauvignon Blanc

 

Chardonay

Golden Gully

Australien

 

Blackwood

Zinfandel

California

 

Melot

Cardonet

Pays d´oc

 

Jule Portvin

 

Kr. 230,-

 

 

 

2. september og 3. september 2022

Menu:

Forskellige svampe i Vesterhavs ostesauce med stegt parmaskinke

Agerhøne på jordskokke tarte tartin med smørstegt spidskål

Iberico steak i skiver med stegte rodfrugter og portvinssky

Oste scones med purløg pocheret pære samt cheddar ost og sirup

Citronfromage med limoncello kransekage – citronperler og citron skum

Menu pris pr. pers 410 kr.  – Vi servere en vin menu med 1 glas særlige udvalgte vine til alle retterne á 270 kr.

Vin menu

 

Bakersfield Rosé

 

Gilardino Puglia

 

Butcher´s Cut Malbec

 

L´Esprit de Mistral Sauvignon Blanc

 

Le Conteesse Prosecco

 

17. juni & 18. juni 2022 kl. 18.00

Friske hvide og grønne asparges med friske fjordrejer, frisk stenbiderogn og hollandaise

Brosmefilet med friske ærter og krydderurter i smør herpå ærtechips

Sommerbuk Wellington (butterdejs indbagt med svampefars) hertil sommersvampe i fløde, nye danske kartofler og bagte rabarber

Blåskimmelost med syltet valnødder i mælkebøttesirup hertil kiks

Danske jordbær med vaniljeis – på en sjov måde

Pris pr. pers. 395 kr.

Vi servere en vin menu med 1 glas særlige udvalgte vine fra Møn Vingård til alle retterne á 300 kr.

 

11. & 12. marts 2022 kl. 18.00 

Menu :

Friske hvide og grønne asparges med rejer og frisk stenbiderrogn samt vagtelæg og hollandaiseskum – hjemmebagt brød

Ferskrøget laks med spinatsauce og friteret persille samt hjemmebagt brød

Kalvemedaljon med friske forårs grøntsager hertil madeira sky

Danabluemoussé med høvlet parmasan og honning syltet valnødder

Skovmærkefløde is med rabarbersirup, krystalliseret hvid chokolade, bær, marenges og hvid chokolade moussé

Pris pr. pers. 385 kr.

 

Vin menu

Hvidvin Salvador XII Verdejo,

Spanien

 

Stripes

Chardonnay 2017

USA

 

Fortaleza

Del Rey

Spanien

 

Stripes

Chardonnay 2016

Cabernet Savigon

 

Piesporter

Michelsberg

 

Kr. 225,-

 

 

Jule – gourmet aften

10. & 11. december 2021 & 17. & 18. december 2021 – kl. 18.00

Vi laver en gourmet menu over juletraditionelle retter tænkt på en ny og anderledes måde

Menu:

Andeterrin (lavet i en hel and) med pistagenødder og savoykål hertil cumberland sauce

Torske capriccio med senneps dressing og marineret urter i juilenné

Rosastegt andebryst med honningstegte rosenkålsblade, kartoffel terrin og ribs

Svinebryst med sprødsvær /  Svinekæber i julebryg med kartoffelpurré og urter

Ris a la mande is med syltet amarera kirsebær og mandeltuel

Pris pr. pers. 380 kr. pr. pers

 

12 & 13. november 2021 – kl. 18.00

Vi laver 5 rettet mad over vildt, efterår og Mortens aften

Pocheret torsk med jordskokkeskum, nøddeolie og nødde tuiel

Sprængt fasanbryst med svampe chutney

Berberi anderbryst med stegte rodgrøntsager og saltstegte kastanjer hertil andesky

Indbagt landbrie med solbærkompot hertil forskellige friske bær

Karamelbrød med æblekompot samt vanilje is

Pris pr. pers. 380 kr.

Vin menu á 225 kr. pr. pers med et glas specielt udvalgt vin til hver ret

 

Vin menu

Hvidvin Salvador XII Verdejo,

Spanien

Bakersfield Rosé

USA

Bakersfield Premium

USA

Sherry MORENITA Cream,

Portugal

Moscat spumante

Italien

Kr. 220,-

 

Husk bord bestilling 55 81 73 67 el. mail info@fanefjordskovpavillon.dk

 

 

18. & 19. december 2020

Vi laver en gourmet menu over juletraditionelle retter tænkt på en ny og anderledes måde

Menu:

Andeterrin (lavet i en hel and) med pistagenødder og savoykål hertil cumberland sauce

Torske capriccio med senneps dressing og marineret urter i juilenné

Rosastegt andebryst med honningstegte rosenkålsblade, kartoffel terrin og ribs

Svinebryst med sprødsvær /  Svinekæber i julebryg med kartoffelpurré og urter

Ris a la mande is med syltet amarera kirsebær og mandeltuel

Pris pr. pers. 360 kr. pr. pers

 

20. & 21. november 2020

Vi får hjælp af Kenneth Wilhelm fra MasterChef på TV3 (billede fra TV3)

Som vil lave sin egen fasanroulade

 

 

 

Menu:

Jordskokkesuppe med vildt bacon og jordskokker chip samt persilleolie hertil brød croutoner

Rødbedemarineret laks med krydderurter, peberrod, ærteskud og rugbrød chips

Fasanroulade med æbler og serano skinke, frisk grønkål hertil nøddemayo og æbleskum

Rådyrefilet serveret med friske grøntsager, klar vild glace og rødvins pocheret pære

Æblepie med nødder hertil brombær/rabarber is

Pris pr. pers 360 kr.

 

Vin menu

Hvidvin Salvador XII Verdejo,

Spanien

 

Hvidvin Grapes and Stripes

Chardonnay, USA 2017

 

Rødvin Grapes and Stripes Cabernon, 13%, USA Sauvignon

2016

 

Rødvin Fortaleza Del Rey,  Tempranillo 2019, Spanien, 12 %

 

Sherry Elegante Cream, 17%

Portugal

 

Kr. 220,-

 

 

 

27. og 28. marts 2020 (aflyst pga. Coronavirus)

Gourmet aften – vi laver en 5 retters gourmet menu

Rødbedemarineret laks med krydderurter, peberrod, ærteskud og rugbrød chips

Vol au vent med skaldyr og stenbiderogn

Stegt kyllingeroulade med agurk , friske ærter og dijoncreme

Kalvemørbrad medaljon med svampe og klar sky hertil jordskokke chips

Crepes Suzette med hjemmelavet vanilje is
(flamberet løbende i restauranten)

Der er mulighed for tilkøb af særlig vin menu til middagen

 

Herunder er hvad vi tidligere har lavet:

18. og 19. oktober 2019

Gourmet aften

Vi laver en 5 retters gourmet menu hvor vildt og frugt fra Fanfjord frugt spiller hovedrollen i alle retter

Torskefilet i æble beurre blanc serveret med æblekugler og sukker saltet æblechips

Perlehønebryst serveret med stegte æbler og bacon

Kronhjortefilet med vildtsauce serveret med bagte løg og bagt æble

Kvæde tarte tatin serveret med havgus

Æbler i variant – æble is – æbleskum, æbletærte med kransekage, æblesirup

Prisen pr. pers. 298 kr.

 

Vin menu denne aften:

Signore

Puglia

 

Bakersfield

Rosé

USA

 

Butcher´s Cut

Malbec

Argentina

 

Cidre Bouché

Brut

De Normandie

 

Uvello Dolce

Mosto d´uva

Kr. 195,-

28. og 29. juni 2019

Jomfruhummertatar med skovsyre og ærtepurré samt friske ærter

Røget kyllingbryst med aspargessalat

Sommerbuk med stikkelsbær og friske sommer grøntsager samt nye kartofler med persille

Rygeostcheescake med rababer og kompot

Rødgrød med fløde og jordbær is samt friske bær

 

Vin – menu á 195 kr.

Gilardino

Puglia

 

Signore – Rosé

Puglia

 

Gilardino

Terre Sicilliane

 

Cidre Bouché

Brut

De Normandie

 

Uvello Dolce

Mosto d´uva

Kr. 195,-

 

 

22. & 23. marts 2019

Reje bisque med cognac og rejeskum og rejeolie hertil flutes

Torsketartar med rødbedeglaze på kartoffelnet samt peberrodssne

Grøntsags vaffel med friske asparges og sortfodsskinke samt kold hollandaise

Kalve tournedos serveret på frisk spaghetti i tomatsauce med basilikum hertil parmesan chips og sardeller

Citrontærte med kransekagebund serveret med hvid chokolade kugle med citronfromage skum og citron perler

á 295 kr, pr. pers.

 

 

Vin menu á 195 kr.

Estrella de Oro Cava Brut, mousserende vin, Spanien

Hvidvin cosmos white original, , Spanien

Rødvin Down Under Shiraz Cabernet, Australien

Rødvin Bakersfield Lodi Zinfandel, USA
Uvello Dolce Italiensk let mousserende

 

 

 

 

 

 

23. og 24. november 2018 – Vildt aften

Vildt menu:

Vildt consommé med urter og røget æggeblomme – hertil flutes

Vildtterrin med pistacienødder og røget fasanbryst samt svampeskum

Rosa stegt gråandebryst på pastinakpurre serveret med bær og stegte svampe

Rådyrekølle langtidsstegt og glaseret i vildtglace med grøntsager og små stegte kartofler

Trifli med tre slags chokolademoussé – hvid/mørk/mælk anrettet med cognacsyltet blommer og forskellige slagschokoladepynt

Pris pr. pers. 295 kr.

Vin menu denne aften

Infinitus Viura/Chardonnay

Spanien

Signore Puglia

Primitivo

Italien

Sensi

Montepulciano´Dábruzzo

Italien

Gilardino

Puglia

Appassimento

Lillet

Frankrig

Kr. 195,-

 

 

 

 

 

 

Hvis du vil se hvad vi udsatte vores gæster for sidst vi havde  gourmet aften så kik her:

7. og 8. september 2018

Menu for disse 2 aftener:

Jordskokkesuppe med baconcrunch, jordskokkechips og persilleolie

Knurhane i æble beurre blanc serveret med æblekugler og sukker saltet æblechips

Langtidsstegt kalvebryst serveret på smørstegt spidskål med hasselnødder, klar sky, brombær og kartoffelpurré

Gedeost i aske serveret med lun drue sauté og rugbrødsteuil

Ny tænkning af pære Belle Helene

Pære farseret med blød nougat serveret med hvid chokoladecremé og hjemmelavet vanilje is

Pris pr. pers. 295 kr.

 

 

Vin menu

1 glas særligt udvalg vin til hver ret

Infinitus Viura/Chardonnay

Spanien

 

770 Miles Chardonnay

USA

 

Sensi Chianti D.O.C.G.,

Italien

 

Bakersfield Lodi Zinfandel, USA

 

Late Harvest Sauvignon

 

Kr. 195,-

 

 

23. og 24. november 2018 – Vildt aften

 

2. juni 2018

Menu:

Fjord rejer på feltsalat med kold persille creme i croutonsvøb

Friske hvide og grønne asparges med parmesan og tørrede parmaskinke

Helstegt sommerbuk med a la frikassé med friske grøntsager og nye kartofler

Rygeost med rå syltet rabarber og hjemmelavet kiks

Jordbær med fløde a la koldskål med mini kammerjunker, vanilje is og marenges kys

Pris pr. pers. 295 kr. pr. pers.

Husk vores vin menu til 195 kr. pr. pers.

Foto: Richard Clark

 

 

 

2. og 3. marts 2018

Menu denne aften:

Torsk med frisk stenbiderrogn, ramsløg mayonnaise, kørvel, saltet æblechips

Jordskokkesuppe med friske skaldyr

Stegt unghanebryst med chips af skind –på underlag af perlebyg risotto hertil lun rabarber salsa med chilli,

Kalvemedaljon på smørsauteret spæd spinat, blooming onion, og nye gulerødder med top samt små nye kartofler med smør og persille – cremesauce

Mælkechokoladebåd med et væld af smags oplevelser, pistage fromage, blød nogugatcreme, passionsfrugt og spundet sukkerslør

 

20180302-IMG_193920180302-IMG_195020180302-IMG_195620180302-IMG_1961dessert

Pris pr. pers. 295 kr.

Vin menu 195 kr. pr. pers.

Info

Arrangementer

Menukort

Events med mad og drikke

Menu kort Foredragsaften Jul/Nytår 2022 Ud af huset Event Bus selskab / skovtur Nyhedsbrev Åbningstider

Bordbestilling

Du er velkommen til at kontakte os for at bestille bord. Du kan også sende os en forespørgsel.
Vi vil prøve at komme tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Fanefjord Skovvej 6
DK-4792 Askeby
55 817367
Email: info@fanefjordskovpavillon.dk

  • Arrangementer
  • Nyhedsbrev
  • Åbningstider
  • Kontakt

Copyright © 2023. All Rights Reserved