Estrella de Oro Cava Brut, mousserende vin, Spanien
Hvidvin cosmos white original, , Spanien
Rødvin Down Under Shiraz Cabernet, Australien
Hvert kvartal har vi gourmet aften
Vi prøver at ramme den første fredag og lørdag i slutningen af kvartal
Her på siden kan du følge med i hvilke dage vi har gourmet aften.
Vi serverer en min 5 retters menu med sæsonens råvarer, der er brugt masser af fantasi og kreativitet i køkkenet, og det hele er krydret med masser af kærlighed og faglighed.
Prisen for menuen er afhængig af menu sammensætningen, vi prøver dog at holde prisen på ca. 360 kr. pr. pers.
Vi har disse aftener en særlig vin-menu, hvor vi serverer et glas af den udvalgte vin.
Prisen for vin menuen er afhængig af vin sammensætningen, vi prøver dog at holde prisen på ca. 220 kr. pr. pers.
Vi kan og vil ikke afsløre menuer for de enkelte aftener, idet vi ønsker top friske råvarer, dog bliver menuerne bliver offentliggjort både her og i pressen samt sociale medier i ugen før arrangementet
Planlagte datoer for gourmet aftener er:
18. & 19. december 2020
Vi laver en gourmet menu over juletraditionelle retter tænkt på en ny og anderledes måde
Menu:
Andeterrin (lavet i en hel and) med pistagenødder og savoykål hertil cumberland sauce
Torske capriccio med senneps dressing og marineret urter i juilenné
Rosastegt andebryst med honningstegte rosenkålsblade, kartoffel terrin og ribs
Svinebryst med sprødsvær / Svinekæber i julebryg med kartoffelpurré og urter
Ris a la mande is med syltet amarera kirsebær og mandeltuel
Pris pr. pers. 360 kr. pr. pers
20. & 21. november 2020
Vi får hjælp af Kenneth Wilhelm fra MasterChef på TV3 (billede fra TV3)
Som vil lave sin egen fasanroulade
Menu:
Jordskokkesuppe med vildt bacon og jordskokker chip samt persilleolie hertil brød croutoner
Rødbedemarineret laks med krydderurter, peberrod, ærteskud og rugbrød chips
Fasanroulade med æbler og serano skinke, frisk grønkål hertil nøddemayo og æbleskum
Rådyrefilet serveret med friske grøntsager, klar vild glace og rødvins pocheret pære
Æblepie med nødder hertil brombær/rabarber is
Pris pr. pers 360 kr.
Vin menu
Hvidvin Salvador XII Verdejo,
Spanien
Hvidvin Grapes and Stripes
Chardonnay, USA 2017
Rødvin Grapes and Stripes Cabernon, 13%, USA Sauvignon
2016
Rødvin Fortaleza Del Rey, Tempranillo 2019, Spanien, 12 %
Sherry Elegante Cream, 17%
Portugal
Kr. 220,-
27. og 28. marts 2020 (aflyst pga. Coronavirus)
Gourmet aften – vi laver en 5 retters gourmet menu
Rødbedemarineret laks med krydderurter, peberrod, ærteskud og rugbrød chips
Vol au vent med skaldyr og stenbiderogn
Stegt kyllingeroulade med agurk , friske ærter og dijoncreme
Kalvemørbrad medaljon med svampe og klar sky hertil jordskokke chips
Der er mulighed for tilkøb af særlig vin menu til middagen
Herunder er hvad vi tidligere har lavet:
18. og 19. oktober 2019
Gourmet aften
Vi laver en 5 retters gourmet menu hvor vildt og frugt fra Fanfjord frugt spiller hovedrollen i alle retter
Torskefilet i æble beurre blanc serveret med æblekugler og sukker saltet æblechips
Perlehønebryst serveret med stegte æbler og bacon
Kronhjortefilet med vildtsauce serveret med bagte løg og bagt æble
Kvæde tarte tatin serveret med havgus
Æbler i variant – æble is – æbleskum, æbletærte med kransekage, æblesirup
Prisen pr. pers. 298 kr.
28. og 29. juni 2019
Jomfruhummertatar med skovsyre og ærtepurré samt friske ærter
Røget kyllingbryst med aspargessalat
Sommerbuk med stikkelsbær og friske sommer grøntsager samt nye kartofler med persille
Rygeostcheescake med rababer og kompot
Rødgrød med fløde og jordbær is samt friske bær
Vin – menu á 195 kr.
Gilardino
Puglia
Signore – Rosé
Puglia
Gilardino
Terre Sicilliane
Cidre Bouché
Brut
De Normandie
Uvello Dolce
Mosto d´uva
Kr. 195,-
22. & 23. marts 2019
Reje bisque med cognac og rejeskum og rejeolie hertil flutes
Torsketartar med rødbedeglaze på kartoffelnet samt peberrodssne
Grøntsags vaffel med friske asparges og sortfodsskinke samt kold hollandaise
Kalve tournedos serveret på frisk spaghetti i tomatsauce med basilikum hertil parmesan chips og sardeller
Citrontærte med kransekagebund serveret med hvid chokolade kugle med citronfromage skum og citron perler
á 295 kr, pr. pers.
Vin menu á 195 kr.
Estrella de Oro Cava Brut, mousserende vin, Spanien
Hvidvin cosmos white original, , Spanien
Rødvin Down Under Shiraz Cabernet, Australien
23. og 24. november 2018 – Vildt aften
Vildt menu:
Vildt consommé med urter og røget æggeblomme – hertil flutes
Vildtterrin med pistacienødder og røget fasanbryst samt svampeskum
Rosa stegt gråandebryst på pastinakpurre serveret med bær og stegte svampe
Rådyrekølle langtidsstegt og glaseret i vildtglace med grøntsager og små stegte kartofler
Trifli med tre slags chokolademoussé – hvid/mørk/mælk anrettet med cognacsyltet blommer og forskellige slagschokoladepynt
Pris pr. pers. 295 kr.
Vin menu denne aften
Infinitus Viura/Chardonnay
Spanien
Signore Puglia
Primitivo
Italien
Sensi
Montepulciano´Dábruzzo
Italien
Gilardino
Puglia
Appassimento
Lillet
Frankrig
Kr. 195,-
Hvis du vil se hvad vi udsatte vores gæster for sidst vi havde gourmet aften så kik her:
7. og 8. september 2018
Menu for disse 2 aftener:
Jordskokkesuppe med baconcrunch, jordskokkechips og persilleolie
Knurhane i æble beurre blanc serveret med æblekugler og sukker saltet æblechips
Langtidsstegt kalvebryst serveret på smørstegt spidskål med hasselnødder, klar sky, brombær og kartoffelpurré
Gedeost i aske serveret med lun drue sauté og rugbrødsteuil
Ny tænkning af pære Belle Helene
Pære farseret med blød nougat serveret med hvid chokoladecremé og hjemmelavet vanilje is
Pris pr. pers. 295 kr.
Vin menu
1 glas særligt udvalg vin til hver ret
Infinitus Viura/Chardonnay
Spanien
770 Miles Chardonnay
USA
Sensi Chianti D.O.C.G.,
Italien
Bakersfield Lodi Zinfandel, USA
Late Harvest Sauvignon
Kr. 195,-
23. og 24. november 2018 – Vildt aften
2. juni 2018
Menu:
Fjord rejer på feltsalat med kold persille creme i croutonsvøb
Friske hvide og grønne asparges med parmesan og tørrede parmaskinke
Helstegt sommerbuk med a la frikassé med friske grøntsager og nye kartofler
Rygeost med rå syltet rabarber og hjemmelavet kiks
Jordbær med fløde a la koldskål med mini kammerjunker, vanilje is og marenges kys
Pris pr. pers. 295 kr. pr. pers.
Husk vores vin menu til 195 kr. pr. pers.
Foto: Richard Clark
2. og 3. marts 2018
Menu denne aften:
Torsk med frisk stenbiderrogn, ramsløg mayonnaise, kørvel, saltet æblechips
Jordskokkesuppe med friske skaldyr
Stegt unghanebryst med chips af skind –på underlag af perlebyg risotto hertil lun rabarber salsa med chilli,
Kalvemedaljon på smørsauteret spæd spinat, blooming onion, og nye gulerødder med top samt små nye kartofler med smør og persille – cremesauce
Mælkechokoladebåd med et væld af smags oplevelser, pistage fromage, blød nogugatcreme, passionsfrugt og spundet sukkerslør
Vildt menu
17. og 18. november
Anderlever moussé
svampe chutney,
bacon af røget dyrekølle, cognacgelé
og rugbrødscrouton
Langtidsbagt fasanbryst i asparges med
friske asparges, rosenkålsblade og
persille
Grå andebryst med blåbærsky,
stegt pastinak og grønkålschips
Rådyrfilet med stegte små pærer,
stegte svampe, blå kartofler,
vildtsky med blåskimmelost samt
friske ribs
Glas med 3 slags chokolademoussé
hvid, mælk og mørk
forskellige bær samt marenges
Pris pr. pers. 295 kr.
Vin menu 195 kr. pr. pers.
Du er velkommen til at kontakte os for at bestille bord. Du kan også sende os en forespørgsel.
Vi vil prøve at komme tilbage til dig så hurtigt som muligt.