Om os

Vi har haft sommerhus på Møn i gennem snart 10 år, og nydt den skønne natur, og den særlige ro, der hersker på øen. Lars kan desuden spore sin familie syv generationer tilbage på Møn.

Vi har altid boet i storbyen, hvor vi begge har haft karriere. Når weekenderne nærmede sig, gik turen mod Møn for at få ”ny strøm på batterierne”. Når vi fredag eftermiddag kørte mod Møn, ad Køgebugt-motorvejen, begynde roen at falde på i takt med, at vi nærmede os Dronning Alexandrines Bro. Når broen (som Lars´ morfar var med at bygge) var passeret, ja, så var det som om, storby-gassen var helt ude af ballonen, og den indre ro kunne få overtaget. At ramme den skønne ø Møn gav plads for nærvær og kreative tanker.

Det er den følelse, vi vil fastholde ved at flytte til Møn. Så da muligheden for at overtage Fanefjord Skovpavillion bød sig, så var vi ikke sene til at slå til. Det var for os en enestående mulighed for at forene værdierne i vores liv.

At flytte til Møn er for os, som at ”komme hjem”.

Et godt socialt netværk har stor betydning, når man vil udleve en drøm. Qua vores medlemskab af Møn Golfklub har vi på

forhånd et stort netværk på Møn. Vi er enige om at vores venner er på Møn, fordi mønboere er noget særligt. Vi oplever dem som mere nærværende, og fyldt med humor krydret med hjælpsomhed og oprigtighed.

Fanefjord Skovpavillon ligger langt ude i Fanefjordskoven, og der har den ligget siden 1883. Skovpavillonen har dannet rammen om mange arrangementer gennem de mere end 100 år.

Den lange levetid for det lille traktørsted ses tydeligt, når man ankommer efter en kort køretur ind i skoven, til man møder en smuk lysning omgivet af høje træer. Her ligger en rigtig perle i fredelige og rolige omgivelser. Man er ikke et øjeblik i tvivl om, at her må man bare ind og spise frokost, nyde en kop kaffe og et stykke hjemmebag, eller holde sin fest. Mere idylliske rammer fås ikke.

Vi tager opgaven med at ”beværte” meget seriøst, og vi vil bringe stedet tilbage til fordums tid, med kvalitets mad i hyggelige omgivelser. Den personlige service vil være en selvfølge for os. Vi er begge udadvendte mennesker med store krav til kvalitet, og det ønsker vi, at vores gæster i Skovpavillonen skal kunne mærke og nyde.

I restauranten vil der være åben for selskaber alle ugens dage.I vinter perioden har vi åben torsdag, fredag og lørdag aften vil der være mulighed for a la carte, hvor man kan komme forbi og få f.eks. en rigtig stor wienerschnitzel. På søndage vil der være åben for frokost, hvor man kan få helt traditionel frokost.

Om sommeren(børnenes sommerferie) har vi åben dagligt fra kl. 12.

Og det er klart, at en skovtur kan sluttes med hjemmebagt kage og kaffe i restauranten – uanset årstiden.

Fanefjord Skovpavillon åbner også for muligheden for at virksomheder kan benytte de smukke lokaler og idylliske omgivelser til seminarer eller workshops. Her kan de i fred og ro arbejde med deres forskellige opgaver og temaer.

Busudflugter, hvor de forskellige seværdigheder på Møn besøges, kan nu igen sluttes med en frokost i Skovpavillonen.

Vi har udarbejdet en hjemmeside for Fanefjord Skovpavillon, hvor man kan se alt om åbningstider og arrangementer i skoven.   Vi har lavet en levende hjemmeside, hvor man kan følge nøje med hvad vi to går og laver ude i skoven. Det er bestemt ikke       utænkeligt, at man henad vejen kan finde oplysninger om foredrag, bankospil, pinse-frokost, julemarked, svampeture i skoven, for nu sker der virkelig noget ”langt ude i skoven”.

Du kan også følge os på twitter, facebook og instergram

Vi glæder os til at byde alle velkommen, til et lille stykke paradis i skoven

På gensyn  Gitte og Lars Kleist

Bordbestilling

Du er velkommen til at kontakte os for at bestille bord. Du kan også sende os en forespørgsel.
Vi vil prøve at komme tilbage til dig så hurtigt som muligt.