Kunst i huset

Vi har løbende udstillinger af kunst i lokalerne i Fanefjord Skovpavillon

 

Ny kunst i Fanefjord Skovpavillon
Gitte Kruuse Hansen og Steen Holdrup er begge en del af malerfælleskabet v. Malergruppen i medborgerhuset Næstved.
De maler med akryl på lærredet og bevæger sig i den abstrakte verden.
De har malet en del år og har deltaget i kurser og workshop.
Bl.a. hos de anerkendte kunster Evi Apostoliu og Hussein Tai.
Gitte Kruuse Hansen har end videre været på malerhøjskoler i Danmark bl.a. Ærø højskole. Hun er i den eksperimenterende fase vedr. stilart og emner i malerier. Gitte bevæger sig i den abstrakte udtryksform. Hun bruger spartel og pensel i malerierne.
Steen Holdrup er medlem af KUBA kunstsammenslutning og maler fast med medlemmer derfra i malergruppen Kontrazt. Farvesammenspil, bevægelse og nordisk inspireret natur er at finde i Steen Holdrup`s stil. Malerierne opstår på magisk vis, når han går i gang med farverne på lærredet. Startprocessen er meget intuitiv og uforudsigelig, hvor farverne får lov til at lege op imod hinanden inden landskabet senere hen tager form. Steen Holdrup anvender akryl og kulkridt i værkerne. Han bruger spartel og pensel.
De har begge haft forskellige udstillinger i Næstved og omegn, og glæder sig til at deres malerier kan ses i de smukke omgivelser i Fanefjord Skovpavillion.
Udstilling kan ses henover sommeren og man er naturligvis velkommen til at købe billederne med hjem.

 

 

Fotoudstilling med naturskønne billeder af Tage Klee

i Fanefjord Skovpavillon

 

Tage Klee udstiller fra 1. august 2020 sine fotos i Fanefjord Skovpavillon –

Fanefjord Skovvej 6, 4792 Askeby

 

Fernisering afholdes søndag den 16. august kl. 14.00-16.00, hvor du kan møde Tage over et lille glas, og høre om hans billeder.

 

Tage’s præsentation af udstillingen:

”Temaet for udstillingen er ”Naturen i danmark”. Naturen i danmark er fantastisk smuk og jeg har på mine ture forsøgt at indfange skønheden i øjeblikket med mit kamera. Der er især et billede jeg holder meget af: Det er taget i måneskin på Møns klint en lys sommernat, hvor månen skinner i den blanke Østersø og kaster et gult skær på de hvide klinter. Jeg har håndplukket nogle af de bedste billeder til denne udstilling og printet dem på på acryl eller lærred udtaler Tage Klee.

 

Præsentation af Tage Klee:

Tage Klee er fotograf og laver Fine Art Photo. Hans yndlingsmotiver er naturen herunder stjernehimlen, og han har valgt at arbejde meget med lys og skygger for at tilføje billedet sit eget touch, og gerne lidt drama, hvilket gør det mere levende og seværdigt.

Senest har Tage leveret en masse smukke billeder til skolerne i Vordingborg Kommune.

Meget af sin tid bruger Tage på at finde nye spændende motiver i den danske natur samt i udlandet. De bedste af Tage Klee’s billeder får han printet ud på lærred eller acryl i størrelser fra 20 X 20 cm og op til 120 X 80 cm. Hans billeder bliver mere levende, og får et stærkere grafisk udtryk, når de fremstår på disse medier.

Lørdag d. 31. august kl. 14-16 holder Fanefjord Skovpavillon fernisering for kunstner Henning Trap Bayer som udstiller sine billeder i Pejsestuen.

Gitte og Lars Kleist i Fanefjord Skovpavillon er som altid værter for et lille glas og en bid brød, du kan få lejlighed til at få en snak med kunstneren og se hans flotte billeder

 

Henning Trap Bayer er Født.d. 27 marts 1940

Opvokset i Nykøbing Falster. Gået på Bogø Kostskole fra 1954 til 1958. Afsluttede med realeksamen. Flyttede til Aalborg med mine forældre i 1958 hvor jeg kom i lære som tømrer. Begyndte på Konstruktørskolen i Aalborg efter afsluttet tømreruddannelse.

Flyttede til København i 1964, fortsatte min uddannelse på Konstruktørskolen og afsluttede med  eksamen som bygningskonstruktør.

Fik ansættelse på forskellige tegnestuer men drømmen var at komme på Kunstakademiet og videreuddanne mig til Arkitekt.

Efter nogle år blev jeg optaget på Kunstakademiet og begyndte på arkitektuddannelsen. I løbet af de følgende år deltog jeg i forskellige kurser som hørte under uddannelen bl.a. Croquis-tegning, farvelære og andet.

I 1980 fik jeg afgang som Akademisk Arkitekt og fortsatte mit arbejdsliv med ansættelser på forskellige tegnestuer , bl.a. på  Arkitekt Henning Larsen´s tegnestue. Her var jeg med til at tegne spændende byggeopgaver, bl.a. Udenrigsministeriet i Saudi Arabiens hovedstad Riyadh.

Min fritid tilbringer jeg bl.a. med at tegne og male, begge dele fik jeg interesse for allerede i tolv årsalderen.

 

 

30. juni 2019 – kl. 14.00

Fotoudstilling i Fanefjord Skovpavillon

Igen kommer der nye billeder på væggene i Fanefjord Skovpavillon.

Denne gang er det, det smukke fotografi som skal hyldes.

Steen Jensen og Lars Kleist har slået pjalterne sammen og præsenterer en flot udstilling af deres værker.

Henover sommeren har du har mulighed for at både se og købe de flotte billeder, som de to herrer har frembragt.

Billederne er både fra Møn og fra den store verden. Steen Jensen, som er opvokset i Borre, har gennem mange år taget fantastiske billeder og har ved flere lejligheder opnået flotte priser og antagelser.

Du kan b.la. se og købe hans meget specielle billeder fra Yellowstone National Park, hvoraf et har vundet sølvmedalje i “Mellem Sund og Bælt” – også kaldet sjællandsmesterskabet i foto.

Lars Kleist ynder at tage sine billeder på Møn og det ses tydeligt. Skov, stjerner og landskaber er hans klare spids kompetencer.

 

Der er fernisering på udstillingen søndag d. 30. juni kl. 14.00 her vil Fanefjord Skovpavillon er værter ved et lille glas og en sandwich og du kan få lejlighed hilse på både Steen Jensen og Lars Kleist

 

Foto udstillingen kan ses i Fanefjord Skovpavillon i åbningstid som er dagligt hele sommeren fra kl. 12-22, dog lukkes der kl. 17 om søndagen.

Udstillingen løber til udgangen af september.

6. januar 2019 – kl.14-16

Fernisering for kunstner

Dea Helmig Tingvold som udstiller i huset med sine smukke malerier.

Dea Helmig Tingvold skriver om sig selv:

“Jeg har altid elsket at tegne og male og har brugt meget af min barndom på dette. Efter en pause på næsten 10 år, har jeg igen fundet lysten og kreativiteten til at male. Jeg har før malet med olie og akryl, men ville gerne forsøge med noget nyt. Jeg har derfor kastet mig ud i, at male med akvarel. At male med akvarel, har åbnet op for en spændende verden med farver der flyder sammen.”

Vi byder på et lille glas og sandwich

2. september 2018- kl. 14-16

Fernisering for kunstner Maja Christoffersen som udstiller sine værker i huset frem til udgangen af januar 2019

Du vil få lejlighed for en snak med Maja Christoffersen og nyde et lille glas vin og en sandwich

 

Maja Christoffersen bor til daglig i Vindebæk på Vestmøn sammen med hele sin familie.

Maja har taget flere kursuser i billede kunst og nu hvor hun er blevet pensionist har hun fået tid ti at udøve sine færdigheder på lærred. Maja Christoffersen underviser hver uge på Fanefjord Centeret mellem kl. 13-15, så har du lyst til at prøve kræfter med billede kunst er du meget velkommen.

 

Maja udstiller sine billeder i Fanefjord Skovpavillon fra d. 2. september og frem til udgangen af januar 2019. Her vil man kunne både se og købe Maja Christoffersens værker

Søndag d. 2. september afholdes der fernisering i Fanefjord Skovpavillon for Maja Christoffersen, her vil der vil være mulighed for at få en snak med den lokale kunstner, ligesom de flotte kunstværker kan beskues og skulle man forelske sig i et billede, ja så kan man naturligvis købe et kunstværk med hjem

 

6.maj 2018

Mariann Johansen-Ellis arbejder med skaber originale kunsttryk, linoleum og ætsninger.

Inspirationen til hendes originale prints kommer hovedsagelig fra natur og dyreliv.

Hendes kunsttryk er næsten alle figurative kunstværker.

Du vil få lejlighed til at få en kunst snak med Mariann som arbejder fra sit galleri i Borre. Mariann´s billeder vil hænge i Fanefjord Skovpavillon fra 6. maj og til udgangen af august 2018

Billederne kan både ses og købes i åbningstiden – se mere på https://fanefjordskovpavillon.dk/

Ved ferniseringen er Fanefjord Skovpavillon værter ved et lille glas og en sandwich

Se mere om Mariann Johansen-Ellis og hendes smukke billeder på https://www.mariannjohansen-ellis.com/

 

Fernisering for kunstner Mariann Johansen-Ellis

skaerm-billede-mariann

Fernisering for Lea Klagenberg d. 28. januar 2018 januar kl. 14-16

”Til far, fra Lea

Som altid er Fanefjord Skovpavillon værter ved et lille glas og en sandwich ved ferniseringen.

Du kan få lejlighed til at hilse på Lea som gerne fortæller om tankerne bag hende kunstværker

 

Om sig selv skriver Lea:

Jeg hedder Lea, jeg er 31 år og fra Havdrup.

Jeg har tegnet og malet så længe jeg kan huske, og har altid haft en meget bred stil. Der er stort kontrast fra mine tegninger til mine malerier. Mine tegninger er meget følelsesmæssigt personlige i deres udtryk. De afspejler følelser og tanker.

Malerierne afspejler typisk en glæde som kommer til udtryk i farverne, farverne gør mig glad.

På denne udstilling ses der malerier som er lavet både under og efter min fars sygdomsforløb.

Vi brugte arbejdsprocessen til at glemme virkeligheden og det blev et fælles projekt for min søster, min far og jeg.

Et projekt som jeg er meget stolt af og som har stor personlig værdi, en hyldest til min far og de som var tæt på mig under forløbet.

 

Min udstilling hedder derfor

 

“Til far, fra Lea”.

 

 

Fra 2. december kl. 15-17

Vil Anne Sofie Hasselby udstille

Lidt om Anne Sofie Hasselby:

Jeg hedder Anne Sofie Hasselby, er 54 år, lærer og fritidskunstner. Er lige flyttet til Møn og bor i Borre.

Jeg har tegnet og malet siden jeg var barn/ung, og har udviklet mig gennem årene ved bl.a. at have været på kunsthøjskole, taget forskellige kurser, men også selv eksperimenteret en del. Har så i 2002 taget uddannelsen som billedkunstlærer.

Da jeg elsker at undervise i billedkunst, og med en 15 år lang baggrund som billedkunstlærer og kursus underviser, for både børn og voksne, har jeg et solidt fagligt og didaktisk fundament at bygge på. Jeg god til at formidle og jeg brænder virkelig for at lære fra mig, og se mine kursister få deres indre skabertrang ud på lærredet eller på anden kunstnerisk måde.

Jeg er meget nuanceret i mine egne malerier, da jeg synes det er spændende at male og se hvad der opstår i samspillet mellem lærredet, malingen og min egen kreativitet.

I min undervisning lægger jeg vægt på kvalitet og tager udgangspunkt i den enkeltes ønsker og behov og derfra i samarbejde, nå det ønskede mål.

 

Malekurser

Privat, -Som firma event, -Polterabend eller Børne fødselsdag…

Har du/I lyst til at male med akryl eller akvarel eller anden form for billedkunst fx skulpturer, så kommer jeg ud og underviser og har en masse inspirerende oplæg parat.

Prisen er 450 kr. pr. person for 4-6 timer: Minimum 4 personer og max 10. + kørsel og materialer. I vælger selv om det skal være i en Weekend eller dag/aften. Det kan også være over 2 dage (weekend) med 4-6 timer pr. dag. Her er prisen 800 kr. pr. person + kørsel og materialer.

Malerbar kan tilkøbes ved bestillingen 55,- kr. pr.person – I medbringer selv lærreder.

  • Ved Firma event og polterabend aftaler vi evt. emne og prisen er for ca. 3-4 timer 1800 kr. + materialer og kørsel.
  • Børnefødselsdage aftales emne og prisen er for ca. 3-4 timer 1800 kr. + materialer og kørsel.
  •  Kørsel På Sjælland, Lolland og Falster i alt 300-500 kr. I Vordingborg kommune i alt 100-200 kr.

Ring eller skriv for nærmere. Mobil: 27483888 Mail: anne@hasselby.dk

Har også Skoleforløb

Så er der Kunst på skemaet

Det kunne være en dag, måske en uge eller måske et år med fokus på billedkunst?

Se nærmere på www.annekreativ.dk

20150807_163306

 

 

Fra d. 10. september – kl. 11

Lægger vi hus til udstilling af kunstner Ina Christensen

http://www.inachristensen.dk

Ina har lavet b.la. forsiden til Judith Hermanns bøger, som kommer i forbindelsen med VLM – se mere herunder

Inas billeder kan se i huset til og med udgangen af september 2017

 

 

 

Fernisering d. 30. april kl 11-14

for kunstner Sóley Seyer

Sóley billeder er inspireret af det nordiske, Sóley er født på Island og vokser op på Færøerne, så hendes billeder er inspireret af bjerge, farver, energier, søpapegøjer og islandske Alfer. Sóley billeder vil hænge i huset fra 30. april og til udgangen af august 2017

Ved ferniseringen er Fanefjord Skovpavillon værter ved et lille glas og en sandwich

skaerm-billede-soley-seyer-2017

 

img_0558-web

 

 

 

 

Fernisering for billedkunstner Peder Ewald Hansen

Søndag d. 5. februar 2017 kl. 11-14

Så er tiden kommet for at udskifte vores kunst udstilling i huset.

Vi siger farvel til de dygtige fotografer og deres smukke billeder og byder velkommen til

Fernisering for billedkunstner Peder Ewald Hansen i Fanefjord Skovpavillon på Møn

Søndag d. 5. februar 2017 kl. 11-14

Fra 1. febrauar kan du se de flotte kunstværker af billedkunstner, arkitekt MAA, Peder Ewald Hansen fra Møn.

peder

Du vil få lejlighed til at få en kunst snak med Peder som arbejder fra sit atelier i Svendsmarke i tilknytning til sit Galleri Ewald. Peder arbejder med akvarel i poetiske naturbilleder, hvor naturen på Møn pt. er inspirationskilden. Tidligere var en periode helliget motiver fra Nordatlanten.

Han arbejder også med Akryl, og her er der knald på farverne i hans abstrakte farverige kompositioner; i disse billeder kommer inspirationen indefra!

Akvarellen bliver også brugt til abstrakte motiver, Peders kunstneriske evner spænder meget vidt, som det også vil fremgå af udstillingen på Fanejord Skovpavillion der starter den 1. februar og slutter 31. marts 2017.

Fanefjord Skovpavillon er som altid ved skift af udstilling i huset, vært ved et lille glas og en sandwich.

mons-broen

klinten langelinje

Lørdag den 3. september fra kl. 13-15

Pressemeddelelse i forbindelse med fernisering Foto Entusiaster på Møn i Fanefjord Skovpavillon

I starten af 2016 blev der oprettet en Facebook gruppe: Møn – Foto Entusiaster. Det er en lukket gruppe, hvor medlemmerne viser hinanden billeder fra Møn, og hylder det gode billede. Der gives kritik og forslag til forbedringer, og der diskuteres teknik.

Som det seneste er 7 af medlemmerne gået sammen om at udstille nogle af deres billeder. Dette sker i Fanefjord Skovpavillon, hvor restauratøren Lars Kleist efterlyste noget seværdigt på væggene i lokalerne.

De udstillede billeder vil naturligvis være Møn relaterede, og vil vise hvor forskelligt fotograferne ser motiver. Alle har helt deres egen stil og fremgangsmåde til at opnå de flotte resultater. Billederne vil blive præsenteret på forskellige måder – med og uden passepartout i rammer af forskellige størrelser fra 30×40 cm og opefter, alt efter hvad er passer ind de forskellige steder. Alt i alt giver dette en meget varieret udstilling med noget for enhver smag.

Fotograferne er Kisten Sanne Nielsen, Henning Søder, Lars Kleist, Peter Dahlén, Rob Oldekamp, Allan Kørboe Jensen og Steen Jensen.

Mød op til fernisering lørdag den 3. september fra kl. 13-15. Ved ferniseringen har du mulighed for at hilse på flere af fotograferne, som gerne fortæller om tanker og teknik bag de forskellige billeder. Billederne vil hænge i Fanefjord Skovpavillonen til og med udgangen af januar 2017.

Som altid i Fanefjord Skovpavillon har du mulighed for at købe dit favorit billede med hjem.

 

 

Søndag d. 1. maj har vi fernisering på en fællesudstilling i Fanefjord Skovpavillon

 

Vi har glæder af at byde velkommen til en kunstner sammenslutning af billede kunstner fra ARKEN i Ishøj, som henover sommeren vil bryde den gamle Skovpavillion´s vægge med deres smukke billeder.

 

Søndag d. 1. maj har vi en fernisering fra kl 13-16 hvor vi vil byde på et lille glas og en sandwich, her vil man kunne få lejlighed til at snakke med de forskellige kunstnere.

De smukke værker kan ses frem til udgangen af august

 

Udstillere: Birthe Enggaard, Gitte Panduro, Judy Ryslander

Birthe, Gitte og Judy har mødt hinanden på Arkens kunstskole, og udstiller sammen for første gang.

Birthe og Gitte har kendt hinanden i mere end en menneskealder, og har især de seneste fem år fundet spændende veje sammen via kunsten. Birthe har som en glad amatør tegnet og malet med sine børn og børnebørn altid, og Gitte opvoksede under ringe kår på Vesterbro med en far, der var kunstmaler. Hun gik på Rudolf Steiner skole, hvilket var et usædvanligt valg for tiden.

Judy er opvokset i den sorte firkant på Nørrebro, begge forældre arbejdede på fabrik, og faren var tillige gårdmusikant. Judy er bla. uddannet som reklametegner, men karrieren skiftede retning og hun fik en mag. art. i folkloristik sideløbende med en musikalsk karriere. Maleriet tog først fart omkring 2001.

arken ver2

 

Fra d.30. januar og til 30. april kan der opleves spændende kunst på væggene i Fanefjord Skovpavillon. Denne gang er det Maiken Hejnfelt .

Mange gæster i Fanefjord Skovpavillon synes det er en oplevelse at se væggene prydet i pejsestuen og den store sal. Det giver noget ekstra til stedes atmosfære med de forskellige løbende udstillinger af forskellige kunstnere. Ligesom det får de forskellige lokaler til at fremstå anderledes.

Præsentation af Maiken Hejnfelt:

maiken

Maiken Hejnfelt (f. 1960)

Fuldtidskunstner fra Frederikssund

Fascineres af de store vidder, høje bjerge, dybe dale, det fantastiske lys i naturen og det pulserende liv i storbyerne.

Maleriet har optaget mig altid, og i forbindelse med utallige udlandsrejser gennem årene, laves der skitser og tages fotos, som senere bearbejdes i atelieret derhjemme. Naturen og storbyerne fascinerer på den måde, at lyset får liv og bliver den sugende kraft i malerierne. Der søges ikke at gengive et bestemt sted, men arbejdet drives af stemninger.

Jeg har deltaget på kunstkurser og modtaget undervisning hos bl.a Laurentius van Dam fra Hollands Kunstakademi i Den Haag.

Jeg har studeret lyset hos middelalderens malere samt forskellige teknikker i såvel olie, pastel som akvarel og akryl.

Jeg maler i dag udelukkende i akryl og breder mig over flere stilarter.

Jeg maler på lærred, træplader, papir og af og til skifer.

Jeg har en lang række af udstillinger bag mig i Danmark såvel som udlandet.

Siden debuten i november 2005 har jeg udstillet malerier i gallerier i bl.a. New York, Los Angeles, Den internationale kunst Biennale i Firenze, samt i Ferrara, Hamburg og Sverige, samt utallige steder i Danmark.

Af galleri samarbejder i de sidste 5 år skal her nævnes:

Galleri Uggerby i Lønstrup, Galleri Valdemar i Sæby, Galleri Helco i Hadsund, Kunstgalleriet i Slagelse, Galleri Ulriksholm Slot i Kerteminde, Galleri Nord i Frederikshavn, Galleri Blokhus samt Galleri Hamnen i Viken, Sverige.

Jeg samarbejder med kunstnergrupper over hele Danmark og udstiller fast på messer rundt om i landet.

WEB: http://www.atelier1.dk/    Mail: maiken@hejnfelt.dk  Mobil: +45 2616 7573

Klik her for prisliste på den smukke kunst fra Maiken Hejnfelt

Attached 60 x 70 cm Hyacint og Blå anemoner 20 x20 cm Til Salg Høstanemone 24 x 30 cm Til Salg

 

Kunstner Maiken Hejnfelt og restauratør Gitte Kleist

Kunstner Maiken Hejnfelt og restauratør Gitte Kleist

 

 

Tidligere

Georg Harbaum er 55 år og har siden 1990 arbejdet fra sin med bopæl i Berlin., han er en tryllekunstner med farver i sine objekter og arbejder med kompositionsstrukturer. Hans malerier og objekter er tidligere i Berlin, Düsseldorf, Dresden. I 2009 udstillede han for første gang i Danmark på Smykkemuseet i St. Damme.

De særlige lysforhold på Møn har inspireret ham til serien Mønlight som nu kan ses på væggene i Fanefjord Skovpavillon.

 

Gitte Kleist og Hans-Walter Kreisel (som er Georg Harbaum kontakt person på Møn) er netop blevet færdig med at fin justere ophængningen af det kæmpe store værk ”As time goes by” i den store sal i Fanefjord Skovpavillon.

Gitte Kleist og Hans-Walter Kreisel (som er Georg Harbaum kontakt person på Møn) er netop blevet færdig med at fin justere ophængningen af det kæmpe store værk ”As time goes by” i den store sal i Fanefjord Skovpavillon.

 

De flotte og spændende værker af Georg Harbaum kan naturligvis købes, værtsparret Gitte og Lars Kleist har en prisliste, så hvis du ikke kan leve uden et af de storslået kunstværker, ja så kan du betale det og få det med hjem med det sammen.

Det er også muligt at købe Georg Harbaum´´s flotte bog med billeder af hans værker med hjem til en fornuftig pris.

Billederne kan ses i Fanefjord Skovpavillon i dennes åbningstider torsdag – søndag.

 

Yderligere oplysninger om billederne og åbningstiderne kan fås på tlf. 55 81 73 67, e-mail: info@fanefjordskovpavillon.dk eller www.fanefjordskovpavillon.dk

 

Udenfor Skovpavillonen kan man i de mørke timer opleve Brita Johansens ildkugle.

Kuglen er lavet af stål og bliver med tiden rustrød, det er udskåret på smukkeste vis med motiver fra Fanefjord Skov.

Ildkugler lyser flot op som det kan ses her på billede – du kan naturligvis mod bestilling til os få lavet en ildkugle af Brita

 

IMG_7055 38 mm 1-60 sec at f - 2,8 ISO 200 Canon EOS 7D IMG_7062 41 mm 1-60 sec at f - 2,8 ISO 500 Canon EOS 7D

 

Tulipaner af Brita Johansen på bordet i Jagtstuen

Tulipaner af Brita Johansen på bordet i Jagtstuen

Måger af glas og drivtømmer fra Fanefjord Skov strand af Brita Johansen

Måger af glas og drivtømmer fra Fanefjord Skov strand af Brita Johansen

 

Glas kunst i restauranten som pryder borde og vinduskarme er lavet multikunstner Brita Johansen, hun har haft frygtlig travlt med at kreere glas og andre ting. der kommet en masse flot pynt på vores borde. Brita´s glas kunst kan nydes i Jagtstuen som vi benytter til a la carte. Hvis du har lyst til at tage en af de flotte måger med hjem, så har vi priser på alt glaskunsten i restauranten og sælger gerne ud af det.

Som det kan ses har vi også nogle flotte tulipaner som kan bruges på mange forskellige måder, her er de brugt som lys dekoration på bordene i restauranten.

Udenfor skovpavillonen kan ses nok et kunstværk af Brita Johansen, det er en kæmpe stålkugle med udskæringer, så det danner en skov med hjorte. Den bliver tændt om aftenen og så kan den flotte ildkugle med silhuetter af skoven og dens dyr opleves.

 

Multi kunstner Brita Johansen

 

10427356_10203417557255756_1678798661586282340_n

Det vil være muligt at købe Brita´s værker.

Du kan se smags prøver på hendes kunst på https://fr-ca.facebook.com/britasglas?filter=2

 

 

10665759_539376196195716_8943752209343592804_n 10624877_571810619618940_6063971792312824616_n

 

Bordbestilling

Du er velkommen til at kontakte os for at bestille bord. Du kan også sende os en forespørgsel.
Vi vil prøve at komme tilbage til dig så hurtigt som muligt.