Vild mad
Fanefjord Skovpavillon med køkkenchef Lars Kleist og Susanne Rosenild som er biolog og indehaver af Naturguide Møn, vil tager dig gennem en rejse i naturens råvarer spisekammer og gastronomi.
Begge vil øse ud af deres store erfaringen inden for hver deres felt og tilsammen vil alle gå hjem med en kæmpe oplevelse, og en stor inspiration til hvordan man kan tænke nye råvarer ind i køkkenet. Du får masse af råd, vejledning og tips undervejs
Denne event er velegnet til en gruppe på min. 20 pers. – det kunne være et teambuilding kursus eller en alternativ sommer komsammen / julefrokost eller andet.
Dagen starter kl. 10. med at mødes foran Fanefjord Skovpavillon, hvor både Susanne og Lars kommer med en præsentation af dagen og hvilke “prøvelser” du vil opleve.
Herefter går turen for gruppen ud i naturen sammen med Susanne, her vil Susanne guide og vejlede i hvordan og hvor man kan sanke råvarer i naturen.
Tilbage i Fanefjord Skovpavillon vil Lars Kleist tage gruppen igennem en tilberedning af en 2 retters menu med friske råvare fra naturens spisekammer, du vil få masse af viden som du kan bruge i dit køkken der hjemme.
Når gruppen har tilberedt en to retters menu sammen med Lars Kleist, så skal vi naturligvis smag udbyttet af dagen sammen i restauranten.
Kontakt os for priser og yderlig oplysninger
Næste vild mad arrangement:
13. maj 2023 kl. 10.00 (mødested foran Fanefjord Skovpavillon)
Tilmelding på mail (vi fremsender tilmeldings gebyr pr. mail ved tilmelding 400 kr. pr. pers.)
Nyttige link:
Opskrifter fra d. 9. oktober 2022
Opskrifter fra d. 3. oktober 2021
Opskrifter på dessert fra d. 20 juni 2021
Se video fra vild mad arrangement – foto Richard Clark
Vores Natur er et samarbejde mellem DR, Danske Naturhistoriske Museer, Friluftsrådet og Naturstyrelsen. Projektet er støtte af Nordea-fonden, 15. Juni Fonden og Aage V. Jensen Naturfond.