Jule / Nytår 2021

Vi har åben hver søndag i december fra kl. 12.00 servere vi vores store julebuffet i restauranten

Naturligvis kan man booke lokaler mv. til personale julefrokosten alle andre dage

 

Jule buffet:

Marinerede hvide sild med karrysalat

Lun stegt sild med sennep og bløde løg

Krydder sild med løg og capers

Æg med grønlandske rejer og mayonnaise

Stegt rødspættefilet med hjemmerørt remoulade og citron

Gravad laks med rævedressing

Hjemmelavet sylte, sennep og rødbeder

Tarteletter med høns i asparges

Æbleflæsk

Lun leverpostej med hjemmerøget bacon og svampe

Stegt medister med stuvet spinat

Glaseret hamburgerryg med italiensk salat

Andesteg med rødkål

Kamsteg med sprød svær og rødkål

Oste anretning med frugtsalat

Risalamande med hakkede mandler og kirsebærsauce

Forskelligt brød, smør og fedt

Pris pr. pers. 245 kr.

 

 

Juleplatte – fiks og klar – som Take Away mod forudbestilling

Marineret sild med karrysalat

Æg og rejer med mayonnaise og citron

Fiskefilet med remoulade og citron

Røget laks med røræg

Jule sylte med sennep og rødbeder

Roastbeef med pickles , ristet løg og peberrod

Ris al mande med kirsebærsauce

Pris pr. pers. 185 kr.

 

 

Nytårs aften har vi som altid vores tre retters TAKE AWAY MENU

Vol au vent med skaldyrssalat og ny og anderledes krabbe tuiel

Helstegt oksemørbrad med svampesauce med cognac, små spæde grøntsager stegt i smør samt kartoffelsouffle

Chokoladesymfoni med b.la. chokolade tærte, chokolade mousse, karamelliseret chokolade og friske bær

Pris pr. pers.  300 kr.

 

 

kr

Bordbestilling

Du er velkommen til at kontakte os for at bestille bord. Du kan også sende os en forespørgsel.
Vi vil prøve at komme tilbage til dig så hurtigt som muligt.