Jule / Nytår 2023

Vi har åben hver søndag i december fra kl. 12.00 servere vi vores store julebuffet i restauranten

Vi holder åben 2. juledag hvor vi også serverer vores store julebuffet

Naturligvis kan man booke lokaler mv. til personale julefrokosten alle andre dage

 

 

Jule buffet serveret hver søndag og 2. juledag:

Marinerede hvide sild med karrysalat

Lun stegt sild med sennep og bløde løg

Krydder sild med løg og capers

Æg med grønlandske rejer og mayonnaise

Stegt rødspættefilet med hjemmerørt remoulade og citron

Gravad laks med rævedressing

Hjemmelavet sylte, sennep og rødbeder

Tarteletter med høns i asparges

Æbleflæsk

Lun leverpostej med hjemmerøget bacon og svampe

Stegt medister med stuvet spinat

Glaseret hamburgerryg med italiensk salat

Andesteg med rødkål

Kamsteg med sprød svær og rødkål

Oste anretning med frugtsalat

Risalamande med hakkede mandler og kirsebærsauce

Forskelligt brød, smør og fedt

Pris pr. pers. 255 kr.

 

 

Juleplatte – fiks og klar – som Take Away mod forudbestilling

Marineret sild med karrysalat

Æg og rejer med mayonnaise og citron

Fiskefilet med remoulade og citron

Røget laks med røræg

Flæskesteg med rødkål

Roastbeef med pickles , ristet løg og peberrod

Ris al mande med kirsebærsauce

Pris pr. pers. 195 kr.

 

Julebåde

Eller hvad med vores populære julebåde i bambus som vist i videoen herunder til 196 kr. pr. pers.

Hva med en kombi af smørrebrød, tapas, juleplatte og det store julebord – Her er der bambusbåde med æbleflæsk, røget ål og røget laks med røreæg, andesteg, flæskesteg, julemedister, æg og rejer, julesylte, 3 slags ost med frugtsalat, ris ala mande
samt smurt rugbrød i snitter …… så kan man næsten prøve det hele inden man er mæt.
Prisen er naturligvis pr. slags … 28 kr. pr. ret også er der en bambusbåd med hver ret pr. mand.
Som på filmen 14 pers. hvor der er bestilt til 14 personer 7 slags x 28 kr. ialt 196 kr. pr. pers.
Alt i pakket smørrebrødskasser lige klar til servering.
Perfekt til juleafslutning hvor der skal hygges med julemad

 

Husk Nytårs aften har vi altid en nytårsmenu som er lige til at gå til – som Take Away

Afhentning fra kl. 15-17.30

Bestilling på 55 81 73 67 eller info@fanefjordskovpavillon.dk

Forret og dessert anrettet på tallerkner

Meget lidt arbejde ved hovedret

Forret:

Terrin med kammuslinger og krebsehaler hertil sauce verte hertil hjemmebagt couvertbrød brød

Hovedret:

Spinatfarseret kalvefilet med svampesauce stegte grøntsager og kartoffelterrin med parmasan

Dessert:

Chokolade trøffel kage med kransekage indlæg hertil broken gele med kirsebær og friske bær

Pris pr. pers. 355 kr.

 

 

 

 

 

Bordbestilling

Du er velkommen til at kontakte os for at bestille bord. Du kan også sende os en forespørgsel.
Vi vil prøve at komme tilbage til dig så hurtigt som muligt.